Begripsam behöver hjälp med en undersökning

Begripsam genomför just nu undersökningen Svenskarna med funktionsnedsättning och internet 2021. Vi gör undersökningen för att kunna beskriva digitala klyftor i det svenska samhället. Inte minst pandemin har visat att alla ännu inte är med i det digitala samhället.

För att det ska bli en bra undersökning behövs svar från minst 100 personer från varje grupp. Just nu har vi fått in 39 svar från personer med grav synnedsättning och 26 svar från blinda. Vi behöver därför få fart på insamlingen av svar.

Om ni inte redan svarat är det hög tid att göra det! Tipsa andra personer om att de borde vara med. Det gäller alla diagnoser, funktionsnedsättningar och svårigheter men särskilt personer i din organisation. 
Vi skulle vara tacksamma om ni kan hjälpa till att sprida information om undersökningen.
Här är länken till vår enkät Svenskarna med funktionsnedsättning och internet 2021: https://survey.alchemer.com/s3/6297621/SMFOI-2021
 
Om du inte kan fylla i enkäten, kontakta Victor Johansson på telefon: 070 767 20 46 så tar han emot dina svar via en telefonintervju.
 
Vill du veta mer?
Det finns information om undersökningen och resultat från undersökningarna 2017 och 2019. Gå till Begripsams sida om undersökningar av internet: SMFOI - Begripsam